Uspješno poslujemo od 1994. godine

Mi smo INEGRA

Inegra uspješno posluje od 1994. godine, počevši kao prva tvrtka u Dalmaciji za najam brzomontažne skele, opreme i strojeva za građevinarstvo.

Tvrtka se danas pretežito bavi najmom fasadne skele, izradom fasada i termografijom.

Novost u poslovanju tvrtke upravo je primjena termografije u građevinarstvu, čime se upotpunjuje čitava paleta usluga kod planiranja i izvedbe novih ili sanacije starih fasada.

Uvođenjem termografije u građevinarstvo,Inegra zauzima vodeću poziciju na tržištu planiranja i izvođenja fasada.

Stručnim vodstvom, profesionalnim pristupom i predanim radom uz spretne ruke svojih majstora Inegra je spremna odgovoriti najvećim izazovima na zadovoljstvo svojih klijenata.

Tehnološke inovacije i razvoj

su osnova našeg poslovanja

Inovacija i stručnost naših zaposlenika su u samom temelju našeg uspjeha kao tvrtke. Primjenom i usvajanjem novih tehnologija, kontinuiranom edukacijom i usavršavanjem Inegra je više od 20 godina među vodećim tvrtkama u sektoru. Jačanje naše sposobnosti za razvoj omogućuje nam da se suočimo s izazovima našeg vremena i ostvarimo profitabilan korporativni rast.

Naš cilj je pobrinuti se da naša tvrtka ostane predvodnik u primjeni najnovijih tehnologija i da nastavi ostvarivati kontinuirani rast poslovanja.

Naša vizija

izvrsnost i kvaliteta

Vizija naše tvrtke je kontinuirana poslovna izvrsnost i kvaliteta koja se očituje kroz pravovremeno odgovaranje na zahtjevne izazove suvremenog tržišta. Mišljenja smo da je kvalitetan rad osnovni preduvjet za zadovoljstvo naših kupaca.

Postojanošću, pouzdanošću i kvalitetom usluga zadovoljavamo i najkompleksnije poslovne zahtjeve naših klijenata, jer mi smo INEGRA!

KONTAKTIRAJTE NAS

+385 (0)21 587 755
+385 (0)98 265 958

URED

Poslovno prodajni c. Solin
Ul. kralja Zvonimira 75

RADNO VRIJEME

PON-PET 08:00 – 15:00

PIŠITE NAM

info@inegra.hr