shapes
NaslovnaO NAMA

O NAMA shapes

Inegra uspješno posluje od 1994. godine, počevši kao obrt za najam brzomontažne skele, opreme i strojeva za građevinarstvo. Obrt se gasi 2009. godine osnivanjem tvrtke Inegra d.o.o, kada tvrtka širi svoje poslovanje na fasaderske radove te konačno 2018. Godine uvođenjem modularnih skela započinje s izvedbom kompleksnih skelskih konstrukcija i konstantno se tehnološki razvija, nabavom najsuvremenije opreme za unaprijeđenje poslovanja.

Tvrtka se danas pretežito bavi najmom različitih vrsta skele, sanacijom fasada i izradom ETICS fasadnih sustava.

Bez obzira o kojoj usluzi govorimo, sanaciji fasada, najmu skela, pripremnim ili završnim radovima u građevinarstvu, posao obavljaju iskusni i odgovorni djelatnici koji posjeduju stručno obrazovanje i obučeni su za rad na siguran način pri obavljanju spomenutih poslova. Stručnim vodstvom, profesionalnim pristupom i predanim radom uz spretne ruke svojih majstora Inegra je spremna odgovoriti najvećim izazovima na zadovoljstvo svojih klijenata.

Tehnološke inovacije i razvoj

Inovacija i stručnost su osnova našeg poslovanja. Naši zaposlenici su u samom temelju našeg uspjeha kao tvrtke. Primjenom i usvajanjem novih tehnologija, kontinuiranom edukacijom i usavršavanjem Inegra je više od 20 godina među vodećim tvrtkama u sektoru. Jačanje naše sposobnosti za razvoj omogućuje nam da se suočimo s izazovima našeg vremena i ostvarimo profitabilan korporativni rast.

Naš cilj je pobrinuti se da naša tvrtka ostane predvodnik u primjeni najnovijih tehnologija i da nastavi ostvarivati kontinuirani rast poslovanja.

Naša vizija

Vizija naše tvrtke je kontinuirana poslovna izvrsnost i kvaliteta koja se očituje kroz pravovremeno odgovaranje na zahtjevne izazove suvremenog tržišta. Mišljenja smo da je kvalitetan rad osnovni preduvjet za zadovoljstvo naših kupaca.

Postojanošću, pouzdanošću i kvalitetom usluga zadovoljavamo i najkompleksnije poslovne zahtjeve naših klijenata, jer mi smo INEGRA!

shapes